Aalborg Universitet inviterar til MIR-seminar 3. april

Invitation til MIR seminar torsdag den 3. april 2014 kl. 10.00-16.00 på IVA Birketinget 6 i København

Strategier, organisation og tilgængeliggørelse i records management og arkiver                      

Det første hold studerende på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records management) er blevet færdige. Aalborg Universitet/IVA vil gerne invitere til at dele nogle af de resultater, der er kommet ud af uddannelsen. Sammen med de nye masters i  informationsforvaltning og records management  har vi sammensat et program som præsenterer resultater fra projekter på studiet. Vi inviterer med udgangspunkt i oplæggene til en dialog om:

Se mere i det vedhæftede Invitation til MIR seminar 3. april 2014 

Gratis tilmelding senest 27. marts 2014 til rikke@cgs.aau.dk   


Kommentarfeltet er stengt.