Hvor stort minilager trenger jeg?

Et spørsmål du burde stille deg selv før du leier et minilager, er hvor stort lageret må være. Størrelsen på minilageret er avgjørende for om du får plass til alle tingene du ønsker å lagre bort. Kanskje skal du flytte fra hus til leilighet, eller bare sette skiutstyret trygt og varmt over vinteren.

Planlegg hva du skal lagre i minilageret

Begynn med å skrive en liste over alt du vil sette bort på et minilager. Sko, vinterklær, julepynt, halloween-pynt, utemøbler, sportsutstyr, bøker, kjøkkenmaskiner. Mulighetene for minilageret er uendelig, derfor er det viktig at du har kontroll på hva du skal lagre før du finner størrelsen på lageret.

Når du har skrevet listen din over alle ting du ønsker å lagre på et minilager, må du finne en størrelse som passer deg. I tillegg til størrelse burde du se etter andre kriterier for lageret ditt. Hvor ligger minilageret? Er det overvåket og sikkert? Har jeg tilgang med bil? Ligger minilageret i Oslo kanskje, sånn at det er sentralt til, eller kan du leie et minilager i Moss for billigere priser?

Bruk en minilager-kalkulator for riktig størrelse

Ved å bruke listen din kan du beregne sånn cirka hvor stort minilager du trenger. Enda lettere er det å bruke en kalkulator, som beregner hvor mye areal du trenger. På Minilagerguiden.no kan du prøve den innebygde kalkulatoren for minilager, slik at du vet akkurat hvor stort lager du trenger.

Videre kan du bruke oversikten i Minilagerguiden til å finne et minilager nært deg, med de kriterier og spesifikasjoner du ønsker. Her kan du filtrere etter pris, størrelse, ekstra fordeler og hvor nære minilageret er deg.

En tommelfingerregel er at du trenger cirka 1 kvadratmeter per 10 kvadratmeter i boligen din. Har du en 70 kvadratmeter leilighet, kan det være greit å ha et 7 kvadratmeters minilager for å få plass til det meste du ønsker å sette vekk. Ved å bruke kalkulator eller regne på listen du skrev ned, vil du få en mer nøyaktig antakelse på hvor stort minilager du trenger.