Krypto

Investeringsstrategier for kryptovaluta

Siden krypto-markedet er så volatilt, er det vanskelig å tenke seg til hva som fungerer best av langsiktig eller kortsiktig trading. Er begge strategiene like godt egnet for å investere i kryptovaluta?

Svaret på det er ja. Begge kan fungere på samme måte som aksjeinvesteringer, men det avhenger av dine behov og forventninger til å tjene penger på nett.

Syklusene for krypto-markedet kan sammenlignes med aksjemarkedet, sett bort fra at de er mer volatile og kortvarige. Langsiktige investeringer og daytrading er mer kortvarig med kryptovaluta.

Om du er fersk i gamet innen investering i kryptovaluta, vil du kanskje ta det rolig og satse på langsiktig trading. Det er uansett den beste metoden hvis du vil lære det grunnleggende om kryptovaluta-industrien. Når du har lært mer om investeringer i kryptovaluta og får mer erfaring innen langsiktig trading, og du har noe erfaring om daytrading, kan du prøve kortsiktig daytrading på kryptovaluta-markedet. Det kan være et godt alternativ i det minste.

Hvis du er usikker på om du skal satse på langsiktig trading eller kortsiktig daytrading, kan du spørre deg selv om dette:

Har du en fortjeneste du vil oppnå eller bestemt deg for dato for når du skal selge kryptovalutaen din?

Hvis du ikke har satt deg et mål eller begrensninger enda, anbefales det at du tenker på dette før du investerer.

Du kan angre hvis du selger og opplever dagen etterpå at verdien har doblet seg, men du kan også unngå et tap hvis det motsatte skjer. Trader du på denne måten kan du sikre en jevn økning i porteføljen din i en industri hvor trendene ikke er særlig forutsigbare.

Kjøp på impuls har vært en stor fallgruve for mange investorer. Mange har også tatt lån eller tatt opp refinansiering av lånet på boligen sin for å kjøpe krypto.

Hva er tidsrommet for langsiktig trading og daytrading?

En langsiktig trading kan være alt mellom en uke til et helt år. Dette avhenger av hvilken kryptovaluta du investerer i.

Daytrading er timer og minutter. Til tross for at det kan sammenlignes med daytrading av aksjer, må du huske at daytrading av kryptovaluta gjerne foregår i et høyere tempo.

Prosjekt versus profitt?

De fleste investorer som driver med langsiktig trading av kryptovaluta, ser på dette som et prosjekt hvor de helt oppriktig tror på målene til kryptovalutaen.

Som regel vil informasjonen i kryptovalutaens stortingsmelding hjelpe investorer med å fastslå om man ønsker å satse langsiktig.

Profitt er det ultimate målet ved å investere i kryptovaluta, men du bør ta prosjektets mål med i betraktningen. Gjør undersøkelser, på den måten forsikrer du deg om at det du investerer i er anerkjent og verdt tiden du bruker på dette.